1960-an

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Abad: Abad kaping 19 - Abad kaping 20 - Abad kaping 21
Dasawarsa: 1940-an 1950-an - 1960-an - 1970-an 1980-an
Taun: 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969

Dasawarsa 1960-an iku kaurut seka taun 1960 nganti 1969

Prastawa[sunting | sunting sumber]

Kelairan[sunting | sunting sumber]

Kasédan[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1960-an&oldid=810127"