12 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

12 Juni punika dinten ingkang kaping 163 utawi 164 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Mandela

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

11 Juni – 12 Juni – 13 Juni