12 Juni

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

12 Juni punika, dinten ingkang kaping 163 utawi 164 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Mandela
Mandela


Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
11 Juni12 Juni13 Juni
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=12_Juni&oldid=864960"