13 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

13 Juni punika dinten ingkang kaping 164 utawi 165 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Iskandar yang Agung

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

12 Juni – 13 Juni – 14 Juni