13 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

13 Juni punika dinten ingkang kaping 164 utawi 165 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Iskandar yang Agung

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

12 Juni – 13 Juni – 14 Juni