11 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

11 Juni punika, dinten ingkang kaping 162 utawi 163 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Yukio Hatoyama
Yukio Hatoyama

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

10 Juni11 Juni12 Juni
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=11_Juni&oldid=804056"