11 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

11 Juni punika, dinten ingkang kaping 162 utawi 163 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Yukio Hatoyama

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

10 Juni – 11 Juni – 12 Juni