20 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

20 Juli punika, dinten ingkang kaping 201 utawi 202 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 20 Juli ing Wikimedia Commons.
19 Juli – 20 Juli – 21 Juli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=20_Juli&oldid=1051206"