20 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

20 Juli punika dinten ingkang kaping 201 utawi 202 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

19 Juli – 20 Juli – 21 Juli