Disneyland

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Castle 20070517

Disneyland, kang dumunung ing Anaheim, California (28 mil saka Los Angeles), ya iku papan rekreasi Disney kang digawé kapisan. Resmi dibuka ing tanggal 17 Juli 1955, Disneyland dadi sawijining papan rekreaasi kang paling kerep ditekani wisatawan saka saubenging donya.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Disneyland&oldid=1029261"