Anaheim, California

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Disambig.svg

Anaheim iku sawijining kutha ing Orange County, California, sing dumunung 45 kilometer kidul-wétané Los Angeles. Miturut sensus taun 2000 kutha iki duwé padunung 328.014 jiwa, andadèkaké minangka kutha paling padhet ka-10 ing California lan ka-56 ing Amérika Sarékat. Anaheim minangka kutha paling gedhé ka-2 ing Orange County lan misuwur bab taman hiburan Disneyland lan tim bal-balané.

Tim ulah raga ing Anaheim[besut | besut sumber]

Spanduk Ducks and Angels.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Anaheim, California ing Wikimedia Commons.

Cithakan:Nagara bagéan CaliforniaCithakan:California-geo-stub