2000

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Taun: 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005
Dasawarsa: 1990-an  2000-an  2010-an
Abad: kaping-20  kaping-21  kaping-22
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-2000 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2000&oldid=1037439"