4 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

4 Oktober punika dinten ingkang kaping 277 utawi 278 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Sputnik I

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

3 Oktober - 4 Oktober - 5 Oktober