4 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

4 Oktober punika, dinten ingkang kaping 277 utawi 278 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Sputnik I

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

3 Oktober - 4 Oktober - 5 Oktober