Konstitusi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Konstitusi punika aslinipun saking basa Latin constutio, ingkang tegesipun hukum ingkang wigati. Konstitusi saking sawenèh organisasi mratélakaken wangun, struktur, aktivitas, karakter, lan aturan dhasar organisasi wau. Jinis organisasi ingkang migunakaken konsèp Konstitusi kalebet :

Konstitusi Indonésia inggih punika UUD '45.

Ugi pirsani[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]