Konstitusi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Konstitusi punika aslinipun saking basa Latin constutio, ingkang maknanipun hukum ingkang wigati. Konstitusi saking sawenèh organisasi mratélakaken wangun, struktur, aktivitas, karakter, lan aturan dasar organisasi kasebat. Jinis organisasi ingkang migunakaken konsep Konstitusi klebet :

Konstitusi Indonésia inggih punika UUD '45.

Ugi Pirsani[sunting | besut sumber]

Pranala Jawi[sunting | besut sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Konstitusi&oldid=1053691"