Konstitusi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Konstitusi punika aslinipun saking basa Latin constutio, ingkang maknanipun hukum ingkang wigati. Konstitusi saking sawenèh organisasi mratélakaken wangun, struktur, aktivitas, karakter, lan aturan dasar organisasi kasebat. Jinis organisasi ingkang migunakaken konsep Konstitusi klebet :

Konstitusi Indonésia inggih punika UUD '45.

Ugi Pirsani[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]



Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Konstitusi&oldid=1104647"