Tank

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Tank iku wahana perang lapis waja sing migunakaké rodha awangun ranté. Ciri utama tank yakuwi pangraksané sing biasané kagawé saka lapisan waja sing abot, senjatané arupa kanon gedhé, sarta mobilitas sing dhuwur kanggo werna-werna médhan tempur. Senadyan tank iku kendharaan sing larang lan mbutuhaké logistik sing akèh, tank iku sanjata dharat sing tangguh lan sarwa-bisa jroning perang modhèrn, amarga kemampuan kanggo ngancuraké sasaran dharat apa waé, lan èfèk mentalé marang pasukan infanteri.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tank&oldid=1101094"