1815

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Taun: 1810 1811 1812 1813 1814 1815 1816 1817 1818 1819 1820
Dasawarsa: 1800-an  1810-an  1820-an
Abad: kaping-18  kaping-19  kaping-20
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1815 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1815&oldid=807855"