14 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

14 Juli punika dinten ingkang kaping 195 utawi 196 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

13 Juli – 14 Juli – 15 Juli