14 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

14 Juli punika, dinten ingkang kaping 195 utawi 196 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

13 Juli – 14 Juli – 15 Juli