13 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

13 Juli punika, dinten ingkang kaping 194 utawi 195 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

12 Juli – 13 Juli – 14 Juli