13 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

13 Juli punika, dinten ingkang kaping 194 utawi 195 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 13 Juli ing Wikimedia Commons.
12 Juli – 13 Juli – 14 Juli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=13_Juli&oldid=1051171"