12 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

12 Juli punika, dinten ingkang kaping 193 utawi 194 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
11 Juli – 12 Juli – 13 Juli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=12_Juli&oldid=1018049"