12 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

12 Juli punika, dinten ingkang kaping 193 utawi 194 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

11 Juli – 12 Juli – 13 Juli