11 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

11 Juli punika dinten ingkang kaping 192 utawi 193 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

PembantaianSrebrenica
Pembantaian
Srebrenica

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

10 Juli – 11 Juli – 12 Juli