11 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

11 Juli punika, dinten ingkang kaping 192 utawi 193 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

PembantaianSrebrenica
Pembantaian
Srebrenica

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

10 Juli – 11 Juli – 12 Juli