Charles Dickens

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Charles Dickens

Charles John Huffam Dickens (IPA: /ˈtʃɑ:lz ˈdɪkɪnz/; 7 Februari 18129 Juni 1870), iku sawijining panulis Inggris saka masa Victoria sing misuwur. Karya-karyané sing kondhang kalebu The Adventures of Oliver Twist,David Copperfield, A Christmas Carrol lan A Tale of Two Cities.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Charles_Dickens&oldid=815220"