Charles Dickens

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Charles Dickens

Charles John Huffam Dickens (IPA: /ˈtʃɑ:lz ˈdɪkɪnz/; 7 Februari 18129 Juni 1870), iku sawijining panulis Inggris saka masa Victoria sing misuwur. Karya-karyané sing kondhang kalebu The Adventures of Oliver Twist,David Copperfield, A Christmas Carrol lan A Tale of Two Cities.