Charles Dickens

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Charles Dickens

Charles John Huffam Dickens (IPA: /ˈtʃɑ:lz ˈdɪkɪnz/; 7 Februari 18129 Juni 1870), iku siji panulis Inggris saka masa Victoria sing misuwur. Karya-karyané sing kondhang kalebu The Adventures of Oliver Twist,David Copperfield, A Christmas Carrol lan A Tale of Two Cities.