9 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

9 Juni punika dinten ingkang kaping 160 utawi 161 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

8 Juni – 9 Juni – 10 Juni