9 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

9 Juni punika, dinten ingkang kaping 160 utawi 161 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

8 Juni – 9 Juni – 10 Juni