8 Juni

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

8 Juni punika, dinten ingkang kaping 159 utawi 160 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

  • 8 Juni 2012 Kajuwaran bal-balan Piala Éropah UEFA Euro 2012 (8 Juni - 1 Juli 2012) resmi dipunbikak ing Warszawa, Polandia mawi tetandhingan antawis Polandia lawan Yunani mawi kasil 1-1. Lajeng dalunipun Rusia mimpang 4-1 saking Céko ing Wroclaw. Kajuwaran taun punika dipunwontenaken ing kalih negari: Polandia saha Ukraina. Cacahipun tim ingkang tumut wonten 16.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
7 Juni – 8 Juni – 9 Juni
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=8_Juni&oldid=1052893"