8 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

8 Juni punika dinten ingkang kaping 159 utawi 160 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

  • 8 Juni 2012 Kajuwaran bal-balan Piala Éropah UEFA Euro 2012 (8 Juni-1 Juli 2012) resmi dipunbikak ing Warszawa, Polen mawi tetandhingan antawis Polen lawan Yunani mawi kasil 1-1. Lajeng dalunipun Ruslan mimpang 4-1 saking Céko ing Wroclaw. Kajuwaran taun punika dipunwontenaken ing kalih nagari: Polen saha Ukraina. Cacahipun tim ingkang tumut wonten 16.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

7 Juni – 8 Juni – 9 Juni