7 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

7 Juni punika, dinten ingkang kaping 158 utawi 159 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

6 Juni – 7 Juni – 8 Juni