6 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

6 Juni punika dinten ingkang kaping 157 utawi 158 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

5 Juni – 6 Juni – 7 Juni