5 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

5 Juni punika, dinten ingkang kaping 156 utawi 157 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

4 Juni – 5 Juni – 6 Juni