5 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

5 Juni punika dinten ingkang kaping 156 utawi 157 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

4 Juni – 5 Juni – 6 Juni