Tim nasional bal-balan Ruslan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Russia
Asosiasi Uni bal-balan Ruslan
Konfederasi UEFA (Éropa)
Pelatih kepala Nèderlan Guus Hiddink (2006-)
Asisten Pelatih Ruslan Aleksandr Borodyuk
Kaptèn Andrei Arshavin
Most caps Viktor Onopko (109)
Top scorer Vladimir Beschastnykh (26)
Kodhe FIFA RUS
FIFA ranking 23
Rangking FIFA 3 (April-Juni 1996)
Lowest FIFA ranking 40 (Dhésèmber 1998)
Elo rating 20
Rating Elo 8 (Juni 1996)
Lowest Elo ranking 34 (2005, 2006)
First kit
Second kit
Tandhing international
Finlan 2 - 1 Kakaisaran Ruslan
(Stockholm, Swèdhen; 30 Juni 1912)
Ruslan 2 - 0 Meksiko
(Moskwa, Ruslan; 16 Agustus 1992)
Kamenangan paling gedhe
San Marino 0 - 7 Ruslan
(San Marino, San Marino; 7 Juni 1995)
Kalah paling gedhe
Kamaharajan Jerman 16 - 0 Kamaharajan Ruslan
(Stockholm, Sweden; 1 Juli 1912)
Portugal 7 - 1 Ruslan
(Lisbon, Portugal; 13 Oktober 2004)
Piala Donya
Panampilan 2 (First in 1994)
Kasil paling apik Babak 1, 1994 dan 2002
Piala Éropa
Panampilan 2 (First in 1996)
Asil paling apik Babak 1, 1996 dan 2000

Tim nasional sépak bola Ruslan iku tim kang makili Ruslan sajeroning bal-balan Internasional. Tim iki sadurungé minangka pecahan saka Uni Sovyèt. Tim iki ana ing sak grup karo Yunani, Swèdhen, lan Spanyol ing babak panyisihan Piala Éropa 2008.

Rèkor Piala Donya[besut | besut sumber]

Rèkor Piala Éropa[besut | besut sumber]

Pamain kondhang[besut | besut sumber]

Pelatih[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Tim nasional Euro 2008 RuslanCithakan:Tim Éropa