16 Agustus

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

16 Agustus punika, dinten ingkang kaping 228 utawi 229 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

15 Agustus16 Agustus17 Agustus
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=16_Agustus&oldid=804123"