16 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

16 Agustus punika, dinten ingkang kaping 228 utawi 229 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

15 Agustus – 16 Agustus – 17 Agustus