15 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

15 Agustus punika, dinten ingkang kaping 227 utawi 228 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

14 Agustus – 15 Agustus – 16 Agustus