15 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

15 Agustus punika dinten ingkang kaping 227 utawi 228 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

14 Agustus – 15 Agustus – 16 Agustus