17 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

17 Agustus punika, dinten ingkang kaping 229 utawi 230 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Lair[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

16 Agustus – 17 Agustus – 18 Agustus