17 Agustus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

17 Agustus punika, dinten ingkang kaping 229 utawi 230 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[sunting | besut sumber]

Lair[sunting | besut sumber]

Séda[sunting | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | besut sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 17 Agustus ing Wikimedia Commons.
16 Agustus – 17 Agustus – 18 Agustus
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=17_Agustus&oldid=1052792"