18 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

18 Agustus punika, dinten ingkang kaping 230 utawi 231 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

17 Agustus – 18 Agustus – 19 Agustus