18 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

18 Agustus punika, dinten ingkang kaping 230 utawi 231 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

17 Agustus – 18 Agustus – 19 Agustus
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=18_Agustus&oldid=1051294"