18 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

18 Agustus punika dinten ingkang kaping 230 utawi 231 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

17 Agustus – 18 Agustus – 19 Agustus