18 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

18 Agustus punika dinten ingkang kaping 230 utawi 231 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

17 Agustus – 18 Agustus – 19 Agustus