19 Agustus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

19 Agustus punika, dinten ingkang kaping 231 utawi 232 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[sunting | besut sumber]

Wiyosan[sunting | besut sumber]

Séda[sunting | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | besut sumber]

  • Hari Departemen Luar Negeri Indonésia - Dinten Deplu Indonésia.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | besut sumber]

18 Agustus – 19 Agustus – 20 Agustus
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 19 Agustus ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=19_Agustus&oldid=993688"