19 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

19 Agustus punika dinten ingkang kaping 231 utawi 232 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Hari Departemen Luar Negeri Indonésia - Dinten Deplu Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

18 Agustus – 19 Agustus – 20 Agustus