19 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

19 Agustus punika dinten ingkang kaping 231 utawi 232 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

  • Hari Departemen Luar Negeri Indonésia-Dinten Deplu Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

18 Agustus – 19 Agustus – 20 Agustus