19 Agustus

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

19 Agustus punika, dinten ingkang kaping 231 utawi 232 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

  • Hari Departemen Luar Negeri Indonésia - Dinten Deplu Indonésia.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

18 Agustus – 19 Agustus – 20 Agustus
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 19 Agustus ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=19_Agustus&oldid=993688"