20 Agustus

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

20 Agustus punika dinten ingkang kaping 232 utawi 233 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

19 Agustus – 20 Agustus – 21 Agustus