13 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

13 Oktober punika dinten ingkang kaping 286 utawi 287 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Thatcher

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

12 Oktober - 13 Oktober - 14 Oktober