13 Oktober

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

13 Oktober punika, dinten ingkang kaping 286 utawi 287 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Thatcher
Thatcher

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

12 Oktober - 13 Oktober - 14 Oktober
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 13 Oktober ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=13_Oktober&oldid=1052937"