12 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

12 Oktober punika dinten ingkang kaping 285 utawi 286 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Colombus

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

11 Oktober-12 Oktober-13 Oktober