12 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

12 Oktober punika, dinten ingkang kaping 285 utawi 286 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Colombus
Colombus

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

11 Oktober - 12 Oktober - 13 Oktober
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 12 Oktober ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=12_Oktober&oldid=1038560"