12 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

12 Oktober punika dinten ingkang kaping 285 utawi 286 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Colombus

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

11 Oktober-12 Oktober-13 Oktober