11 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

11 Oktober punika, dinten ingkang kaping 284 utawi 285 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Roosevelt
Roosevelt

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

10 Oktober - 11 Oktober - 12 Oktober
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=11_Oktober&oldid=1052979"