11 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

11 Oktober punika dinten ingkang kaping 284 utawi 285 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Roosevelt

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

10 Oktober-11 Oktober-12 Oktober