Gedhung Putih

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Gedung Putih)
Jujug: pandhu arah, pados
Gedung Putih

Gedhung Putih ya iku griya kepresidhènan Présidhèn Amérika Sarékat. Gedung iki mapan 1600 Pennsylvania Avenue ing Washington, DC [1]. Gedung iki minangka papan griya resmi presidhèn lan kuluwargané sasuwené mangsa jabatané minangka presidhèn [2]. Nalika salah sijining presidhèn lagi kapilih, presidhèn sing lawas langsung pindah. Gedung Putih uga nduwèni kantor sing digunakaké presiden kanggo nglakokaké pamarintahan.

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Referensi[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gedhung_Putih&oldid=993027"