Gedhung Putih

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Gedung Putih)
Gedung Putih

Gedhung Putih ya iku griya kepresidhènan Présidhèn Amérika Sarékat. Gedung iki mapan 1600 Pennsylvania Avenue ing Washington, DC [1]. Gedung iki minangka papan griya resmi présidhèn lan kuluwargané sasuwené mangsa jabatané minangka présidhèn [2]. Nalika salah sijining présidhèn lagi kapilih, présidhèn sing lawas langsung pindah. Gedung Putih uga nduwèni kantor sing digunakaké présidhèn kanggo nglakokaké pamaréntahan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]