Gedhung Putih

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
(Dilih saka Gedung Putih)
Gedung Putih

Gedhung Putih ya iku griya kepresidhènan Présidhèn Amérika Sarékat. Gedung iki mapan 1600 Pennsylvania Avenue ing Washington, DC [1]. Gedung iki minangka papan griya resmi presidhèn lan kuluwargané sasuwené mangsa jabatané minangka presidhèn [2]. Nalika salah sijining presidhèn lagi kapilih, presidhèn sing lawas langsung pindah. Gedung Putih uga nduwèni kantor sing digunakaké presiden kanggo nglakokaké pamarintahan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gedhung_Putih&oldid=993027"