Gedhung Putih

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gedung Putih

Gedhung Putih ya iku griya kepresidhènan Présidhèn Amérika Sarékat. Gedung iki mapan 1600 Pennsylvania Avenue ing Washington, DC [1]. Gedung iki minangka papan griya resmi présidhèn lan kuluwargané sasuwené mangsa jabatané minangka présidhèn [2]. Nalika salah sijining présidhèn lagi kapilih, présidhèn sing lawas langsung pindah. Gedung Putih uga duwé kantor sing digunakaké présidhèn kanggo nglakokaké pamaréntahan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]