14 Oktober

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

14 Oktober punika, dinten ingkang kaping 287 utawi 288 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Eisenhower
Eisenhower

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

13 Oktober - 14 Oktober - 15 Oktober
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 14 Oktober ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=14_Oktober&oldid=804207"