14 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

14 Oktober punika, dinten ingkang kaping 287 utawi 288 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Eisenhower

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

13 Oktober - 14 Oktober - 15 Oktober