1678

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1673 1674 1675 1676 1677 1678 1679 1680 1681 1682 1683
Dasawarsa: 1660-an  1670-an  1680-an
Abad: kaping-16  kaping-17  kaping-18
Kategori: Prastawa - Kalairan - Kasédan

Taun ka-1678 Masehi ing kalendher Gregorian.

Prastawa[sunting | Owah sumber]

Lair[sunting | Owah sumber]

Séda[sunting | Owah sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1678&oldid=807721"