15 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

15 Oktober punika dinten ingkang kaping 288 utawi 289 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

14 Oktober-15 Oktober-16 Oktober