15 Oktober

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

15 Oktober punika, dinten ingkang kaping 288 utawi 289 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

14 Oktober - 15 Oktober - 16 Oktober
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=15_Oktober&oldid=804208"