16 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

16 Oktober punika, dinten ingkang kaping 289 utawi 290 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

15 Oktober - 16 Oktober - 17 Oktober
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 16 Oktober ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=16_Oktober&oldid=985149"