16 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

16 Oktober punika, dinten ingkang kaping 289 utawi 290 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

15 Oktober - 16 Oktober - 17 Oktober