16 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

16 Oktober punika dinten ingkang kaping 289 utawi 290 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

15 Oktober - 16 Oktober - 17 Oktober