16 Oktober

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

16 Oktober punika dinten ingkang kaping 289 utawi 290 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

15 Oktober-16 Oktober-17 Oktober