Piala Donya FIFA 2006

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Piala Donya FIFA 2006
2006 FIFA World Cup (Bhs. Inggris)
FIFA-Fußball-Weltmeisterschaft 2006 (Bhs. Jerman)
200px
Logo Resmi Piala Donya FIFA 2006
Informasi turnamen
Tuan omah  Jerman
Tanggal 9 Juni9 Juli
Tim peserta 32 (dari 5 konferederasi)
Panggonan 12 (ing 12 kutha)
Asil turnamèn
Juwara Gold medal blank.svg  Itali Italia (gelar ke-4)
Runner-up Silver medal blank.svg Cithakan:Country data prancis Prancis
Peringkat ka-3 Bronze medal blank.svg  Jerman Jerman
Peringkat ka-4 Cithakan:Country data portugal Portugal
Statistik turnamen
Cacahing pertandingan 64
Cacahing gol 147 (2.3 per pertandingan)
Cacahing penonton 3.349.439 (52.335 per pertandingan)
Pencetak gol paling akèh  Jerman Miroslav Klose
(5 gol)
Pemain paling apik Cithakan:Country data prancis Zinedine Zidane
Kartu Kartu Kuning 232 (3.63 per pertandingan)
Kartu BookedBooked againSent off 13 (0.2 per pertandingan)
Kartu Kartu Abang (0.08 per pertandingan)
2002
2010

Piala Donya FIFA 2006 minangka èdhisi kawolulas Piala Donya FIFA, sing putaran finalé dianakaké ing Jerman, 9 Juni nganti 9 Juli 2006.

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]