Stockholm

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Pemandangan kutha Stockholm

Stockholm [stɔkːɔlm] Swara rungokna iku kutha krajan Swédia. Kutha iki nduwèni padunung watara 760.000 jiwa jroning kutha iku dhéwé, ananging bisa nganti 1.704.930 jiwa (2005) kanggo Stockholm Raya. Kutha iki nduwé tlatah sing jembaré 188 km².

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Stockholm ing Wikivoyage


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stockholm&oldid=971899"