Stockholm

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Sesawangan kutha Stockholm

Stockholm [stɔkːɔlm] Ngenani wuni iki rungokna  iku kutha krajan Swédia. Kutha iki sing ndunungi watara 760.000 jiwa sajeroning kutha iku dhéwé, nanging bisa nganti 1.704.930 jiwa (2005) kanggo Stockholm Raya. Kutha iki nduwé tlatah sing jembaré 188 km².

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]