Stockholm

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pemandangan kutha Stockholm

Stockholm [stɔkːɔlm] Ngenani wuni iki rungokna  iku kutha krajan Swédia. Kutha iki nduwèni padunung watara 760.000 jiwa jroning kutha iku dhéwé, ananging bisa nganti 1.704.930 jiwa (2005) kanggo Stockholm Raya. Kutha iki nduwé tlatah sing jembaré 188 km².

Delengen uga[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stockholm&oldid=971899"