Stockholm

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sesawangan kutha Stockholm

Stockholm [stɔkːɔlm] Ngenani wuni iki rungokna  iku kutha krajan Swédia. Kutha iki sing ndunungi watara 760.000 jiwa sajeroning kutha iku dhéwé, ananging bisa nganti 1.704.930 jiwa (2005) kanggo Stockholm Raya. Kutha iki nduwé tlatah sing jembaré 188 km².

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]