30 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

30 Juni punika dinten ingkang kaping 181 utawi 182 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

29 Juni – 30 Juni – 1 Juli