30 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

30 Juni punika dinten ingkang kaping 181 utawi 182 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

  • 2012 Manten Mahamantri Israèl, Yitzhak Shamir tilar donya mawi yuswa 96 taun.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    29 Juni – 30 Juni – 1 Juli