30 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

30 Juni punika dinten ingkang kaping 181 utawi 182 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

  • 2012 Manten Mahamantri Israèl, Yitzhak Shamir tilar donya mawi yuswa 96 taun.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    29 Juni – 30 Juni – 1 Juli