Prastawa Tunguska

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wit-witan ing Tunguska

Prastawa Tunguska iku sawijining prastawa mistérius sing kadadéan ing tanggal 30 Juni 1908 ing tlatah sing saiki diarani Krasnoyarsk Krai, Ruslan cedhaking Kali Tunguska. Prastawa iki sawijining jeblugan gedhé sing déning akèh pihak diarani météor tiba, sanadyan ora ana buktiné.