1 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

1 Juli punika dinten ingkang kaping 182 utawi 183 ing taun wuntu miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2012 - Final Piala Éropah kanggé bal-balan UEFA Euro 2012 dipunwontenaken ing Kiev, Ukraina. Tetandhingan final punika antawis Spanyol lawan Itali. Spanyol mimpang telak 4 - 0 saking Itali. Saweg sapindhah jawara Éropah saged mimpang kaping kalih terus-terusan.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

30 Juni – 1 Juli – 2 Juli