1 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

1 Juli punika dinten ingkang kaping 182 utawi 183 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2012 -Final Piala Éropah kanggé bal-balan UEFA Euro 2012 dipunwontenaken ing Kiev, Ukraina. Tetandhingan final punika antawis Spanyol lawan Itali. Spanyol mimpang telak 4-0 saking Itali. Saweg sapindhah jawara Éropah saged mimpang kaping kalih terus-terusan.

    Wiyosan[besut | besut sumber]

    Séda[besut | besut sumber]

    Riyaya[besut | besut sumber]

    Uga delengen[besut | besut sumber]

    30 Juni – 1 Juli – 2 Juli