1 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

1 Juli punika, dinten ingkang kaping 182 utawi 183 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

  • 2012 - Final Piala Éropah kanggé bal-balan UEFA Euro 2012 dipunwontenaken ing Kiev, Ukraina. Tetandhingan final punika antawis Spanyol lawan Italia. Spanyol mimpang telak 4 - 0 saking Italia. Saweg sapindhah jawara Éropah saged mimpang kaping kalih terus-terusan.

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

30 Juni – 1 Juli – 2 Juli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1_Juli&oldid=1052806"