Kyiv

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Kiev)
Abbey St. Michael

Kiyèf[1] (Kyiv, basa Ukraina: Ки́їв) iku kutha krajan Ukraina. Tembung Kiyèf asal saka basa Rusia déné tembung Kyiv asal saka basa Ukraina.

Kutha iki nduwèni padunung watara 2,6 yuta jiwa.

Greja Sofia ing Kyiv minangka warisan donya sing dilindhungi déning UNESCO wiwit taun 1990.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


  1. ^ Kajawen Balai Pustaka 1937 11 1666, kaca 1423
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kyiv&oldid=1108127"