Kyiv

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Kiev)
Abbey St. Michael

Kiev (Kyiv, basa Ukraina: Ки́їв) iku kutha krajan Ukraina. Tenbung Kiev asal saka basa Rusia déné tembung Kyiv asal saka basa Ukraina.

Kutha iki nduwèni padunung watara 2,6 yuta jiwa.

Greja Sofia ing Kiev minangka warisan donya sing dilindhungi déning UNESCO wiwit taun 1990.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kyiv&oldid=1058268"