Logo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Logo iku tandha gambar utawa èmblem sing lumrahé kanggo urusan komersial, organisasi, lan wong pribadi kanggo biyantu lan promosi supaya wong-wong padha ngerti. Logo bisa mligi gambar thok utawa dironcé karo jeneng organisasi mau (lumrah mau logotype utawa wordmark)