Logo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Logo iku tandha gambar utawa èmblem sing lumrahé kanggo urusan komersial, organisasi, lan wong pribadi kanggo biyantu lan promosi supaya wong-wong padha ngerti. Logo bisa mligi gambar thok utawa dironcé karo jeneng organisasi mau (lumrah mau logotype utawa wordmark)