2 Juli

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

2 Juli punika, dinten ingkang kaping 183 utawi 184 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[sunting | besut sumber]

Wiyosan[sunting | besut sumber]

Séda[sunting | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
1 Juli – 2 Juli – 3 Juli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2_Juli&oldid=1052864"