2 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

2 Juli punika dinten ingkang kaping 183 utawi 184 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

1 Juli – 2 Juli – 3 Juli