3 Juli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

3 Juli punika, dinten ingkang kaping 184 utawi 185 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

2 Juli – 3 Juli – 4 Juli