29 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

29 Juni punika, dinten ingkang kaping 180 utawi 181 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

28 Juni – 29 Juni – 30 Juni
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=29_Juni&oldid=963869"