29 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

29 Juni punika, dinten ingkang kaping 180 utawi 181 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigatos[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

28 Juni – 29 Juni – 30 Juni