28 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

28 Juni punika, dinten ingkang kaping 179 utawi 180 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

27 Juni – 28 Juni – 29 Juni