28 Juni

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

28 Juni punika dinten ingkang kaping 179 utawi 180 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

27 Juni – 28 Juni – 29 Juni