Paus Paulus I

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Paulus I punika, ngasta jabatan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (757-767).


Dipunrumiyini
déning:
Paus Stephanus III
Paus
(daftar)
Dipunlajengaken
déning:
Paus Stephanus IV